KONYA / KARATAY - Cengiz Topel İlkokulu

Hold My Hands, Tell Me Yourself adlı eTwinning projesi

Hold My Hands, Tell Me Yourself adlı eTwinning projesi okululumuz Rehber Öğretmeni Nazlı YILMAZ tarafından uygulanmaktadır.Projeye Türkiye’den 9, Romanya’dan 4 ve Lübnan’dan 3 öğretmen yer almaktadır.Proje hedefleri çatışmanın çatışma, problem çözme, öfke kontrolü, etkili iletişim becerilerini kazanma ve akran zorbalığın önlenmesidir. Ayrıca güç kaynakları arasında işbirliği ve iletişimin sağlanması, öğretmenlerin ve bilgisayarların teknolojik kullanım özelliklerinin geliştirilmesi hedeflenmiştir. Proje sonunda işlenen konularla ilgili kısa hikayeler kitabı oluşturulacak ve sınıflarda bu hikayeler okunacaktır.Hold My Hands, Tell Me Yourself adlı eTwinning projesi

meb_iys_dosyalar/42/25/744165/dosyalar/2024_03/14102106_holdmyhandstellmeyourselfprojehaberi.pdfHold My Hands, Tell Me Yourself adlı eTwinning projesi okululumuz Rehber Öğretmeni Nazlı YILMAZ tarafından uygulanmaktadır.Projeye Türkiye’den 9, Romanya’dan 4 ve Lübnan’dan 3 öğretmen yer almaktadır.Proje hedefleri çatışmanın çatışma, problem çözme, öfke kontrolü, etkili iletişim becerilerini kazanma ve akran zorbalığın önlenmesidir. Ayrıca güç kaynakları arasında işbirliği ve iletişimin sağlanması, öğretmenlerin ve bilgisayarların teknolojik kullanım özelliklerinin geliştirilmesi hedeflenmiştir. Proje sonunda işlenen konularla ilgili kısa hikayeler kitabı oluşturulacak ve sınıflarda bu hikayeler okunacaktır.

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 11:04 - Görüntülenme: 77